top of page

La nostra biblioteca

Benvolgudes famílies,

Ens complau comunicar-vos que la nostra biblioteca ja té blog!

Us convidem a fer un cop d'ull a aquest nou espai virtual per tal que conegueu, una mica més, el nostre catàleg i les activitats i propostes que tenim preparades per aquest nou curs!

Comencem el servei de préstec

Després d'uns cursos tornem a obrir el servei de préstec de la nostra biblioteca i, de passada, activem un altre cop el blog.

Ben aviat podreu trobar articles, novetats i recomanacions i gaudir de les activitats que us estem preparant! De moment, tal i com ens va explicar en Jaumet, us esperem els dijous a partir de les 17,15h!

En Jaumet ens visita!

La mascota del nostre col·legi, en Jaumet,  ha vingut a les classes de les més petitones i els més petitons: P1, P2, P3, P4, P5 i 1r a explicar-nos que, a partir del 5 de desembre cada dimecres de cada setmana podrem pujar a la biblioteca i gaudir del servei de consulta i préstec! Per tal de celebrar-ho com cal ens convida a participar al primer conta contes del curs!

Hi havia una vegada...

El dimecres 5 de desembre, per tal d'inaugurar el nou curs de la biblioteca , vam fer un conta contes pels més xics de l'escola...

Vam contar els contes de "La zebra Camil·la" (Marisa Núñez i Óscar Villán) , "De què fa gust la lluna?" (Michael Grejniec) i "El peix irisat" (Marcus Pfister). A continuació vam pujar a la biblioteca i vam poder agafar en préstec uns quants contes. Va ser una estona molt i molt agradable! Moltes gràcies a totes i a tots per la vostra participació!

I 1
(4-6 anys)
Bebeteca
(0-3 anys)
Albums il.lustrats
I2
(7-10 anys)
Còmics
I3
(11-13 anys)
Coneixements
bottom of page