top of page

BENVINGUDES I BENVINGUTS AL BLOG D'i3!

Aquest curs les i els alumnes de I3 anirem penjant les activitats més originals al nostre blog. Segurament ja heu anat veient cosetes a la resta de xarxes socials que tenim, però aquí en veureu d'altres.

VOLEU VEURE-HO? ENDAVANT, ANEU BAIXANT...!

els nostres primers dies a l'escola

Els primers dies d'escola, primers contactes amb les i els companys, les mestres, l'espai... Ens encanta la nostra escola!

EXPERIMENTEM

Experimentem amb diversos materials que tenim a l'aula, juguem amb caixes per tal de millorar la nostra precisió i el treball en equip. També hem fet un dibuix conjunt amb retoladors!

Suquem la tomata:

suquem pa?

Tallem la tomata:

Posem l'oli:

Seguint el pensament Montessori, el propòsit de l'educació és ajudar al procés de la independència. Per això diem que la vida pràctica és la primera assignatura de la vida.
Amb aquesta activitat treballem  l'observació, coordinació de moviments oculo- manual, aprendre a esperar, compartir, ordre, neteja, la concentració...
Van disfrutar  moltíssim i els va quedar un pa amb tomàquet per llepar -se els dit
!

ART

Els colors de la tardor

20221024_111858.jpg

Aquesta activitat artística estimula la creativitat, la capacitat d'expressar-se, enforteix els vincles socials a través del treball en grup, exercita la motricitat gruixuda i estimula els sentits.

MANDALES

La mandala ens permet desenvolupar la pròpia ruta mental. Les mandales expressen rutes o camins de la ment respecte un tema. Escollir determinats elements, seguir un patró o no seguir-ne cap, és part de la personalitat de l'infant. Quan acabem la mandala tenim una expressió artística que admirar.

Les mandales ens ajuden a millorar la concentració, l'atenció, desenvolupa la creativitat, apareixen els conceptes de simetria, asimetria, formes geomètriques, ens desperta el sentit de l'estètica, es treballa lo efímer, potencia la psicomotricitat fina i gruixuda, la discriminació visual, conecta amb les emocions...

ESPAI NATURA

Descobrim Espai Natura, un lloc on podem aprendre amb la natura, en un espai obert i relaxat.

Gaudim dels colors, les olors, els sons, i els tresors que ens ofereix la tardor.

Quin lloc més divertit!!

... i també vam poder conèixer tortugues, oques, un cavall i un ruquet.

Adaptem la nostra programació a l'espai obert, ens agrada EDUCAR EN VERD

LUDOTECA

PARC DE GARDENY

El joc es converteix en una activitat fonamental per al desenvolupament de la persona.

Des de l'escola estem pendent d'oferir al nen/a uns espais adequats, materials lúdics i joguines, temps suficient i companyia amb qui compartir el joc i la diversió.

Aprofitem els recursos que tenim al nostre entorn, un d'ells és la Ludoteca Parc de Gardeny.

Mireu!! Mireu!! vam gaudir d'alló més

PARC DE GARDENY